Over mij

Welkom bij Praktijk Nelemans!

Mijn naam is Arianne Nelemans (1970). Individuele-, relatie- en gezinstherapeut  vanaf 2009 geregistreerd lid van de NVRG (Nederlandse Vakvereniging Relatie-en gezinstherapie).

Vanaf 1993 heb ik met plezier jarenlange ervaring opgedaan in het werken met en leren over kinderen, jongeren, gezinnen en relaties bij verschillende instellingen binnen de kinder- en jeugd-GGZ. In het werken met kinderen, jongeren en volwassenen kwam ik steeds meer tot het inzicht dat de omgeving om de persoon heen van groot belang is in het functioneren, problemen kunnen oplossen maar je ook erg kunnen vormen. Dit heeft gemaakt dat ik me daarin steeds meer ben gaan scholen, verdiepen en nu inmiddels al meer dan 10 jaar als systeemtherapeut werkzaam ben. De laatste jaren met EMDR als mogelijke inzet in de behandeling. Omdat trauma’s van invloed zijn op ons functioneren en ons erg kunnen belemmeren in ons welbevinden.

In november  2017 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Een kleine setting waarin ik me kan richten op de gesprekken en behandelingen. Dat doen wat nodig is om bij te dragen aan de positieve verandering. Een praktijk waarin uw verhaal centraal staat. Waar er met u als gesprekspartner samen wordt gewerkt aan het komen tot oplossingen of nieuwe inzichten. Als mens en gesprekspartner ben ik vriendelijk, open, oplossingsgericht, respectvol, deskundig, professioneel en gericht op samenwerken. Er is ruimte om serieus in gesprek te gaan, maar ook ruimte om te lachen en te relativeren. Uw privacy is gegarandeerd!

Registratie SKJ – Kwaliteitsregister Jeugd sinds 2017

Registratie NVRG vanaf 2009

Ingeschreven www.emdr-therapeuten.nl

AGB Code 94-063992