Tarieven

Individuele therapie: € 85,- per sessie

Partnerrelatietherapie:  € 100,- per sessie

Gezinstherapie: € 120,- per sessie

De tarieven zijn inclusief voorbereiding, rapportage en administratieve werkzaamheden.  Een sessie voor individuele therapie is 45 minuten directe tijd en 15 minuten indirecte tijd, voor gezinnen is dat 60 minuten direct en 15 minuten indirect.  Bij individuele therapie kunt u ook kiezen voor 2 x 45 minuten.

Een afzegging van afspraken dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren. Houdt u er rekening mee dat bij niet tijdig annuleren/wijzigen van een afspraak het volledige tarief in rekening kan worden gebracht.

De betaling kan contant of bij voorkeur per bankbetaling worden geregeld. U ontvangt een factuur. De BTW is in de tarieven verwerkt.

Voor kinderen en jongeren kunt u een beschikking worden aangevraagd bij de gemeente. De praktijk heeft contracten met de gemeente Den Helder, Schagen en Texel.

Als volwassenen wordt systeemtherapie helaas niet meer vergoed door de basis-zorgverzekering. De kosten kunnen mogelijk gedeeltelijk vergoed worden door de aanvullende zorgverzekering, informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Uw privacy is volledig gewaarborgd mede doordat er geen contracten zijn met zorgverzekeraars en daardoor geen behandelinhoud/diagnose gedeeld moet worden.