Welkom

Welkom,  bij Praktijk Nelemans die staat in het centrum van Den Helder Noord-Holland (vlakbij het station). Bij praktijk Nelemans kunt u terecht voor individuele, relatie of gezinsbehandelingen/coaching, als volwassenen, kind/jongeren, paar of gezin. Als u het gevoel heeft zelf niet meer tot oplossingen te komen.

Als behandelaar is het mijn doel om samen met u te werken aan weer tot oplossingen komen, met elkaar in gesprek kunnen, angsten en nare ervaringen weer hanteerbaar ervaren. U of uw kind weer meer draagkracht en minder draaglast ervaart.

Als behandelaar ben ik professioneel, ervaren, deskundig, vriendelijk, betrokken, oplossingsgericht, open, en niet oordelend. Aangesloten bij beroepsverenigingen NVRG, SKJ en EMDR.  EMDR kan deel uit maken van de behandeling.

Wanneer u contact opneemt, zullen we een afspraak maken voor een eerste gesprek waarin we samen wensen, verwachtingen en mogelijkheden bespreken.

Op deze site kunt u zich verder informeren. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen telefonisch, 0640220554 (spreek de voicemail in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen) of via de mail info@praktijknelemans.nl.

De praktijk heeft contracten met de gemeente Den Helder, schagen en Texel. Daarnaast werk ik soms ook in opdracht van verschillende instellingen in de omgeving op het gebied van Kinder en Jeugdpsychiatrie of als supervisor of werkbegeleider.

Arianne Nelemans Systeemtherapeut

Praktijk Nelemans

Polderweg 19 C

1782 Ec Den Helder

Eén antwoord op “Welkom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *